Termen si conditii

Obligatiile utilizatorului:

  • sa foloseasca site-ul doar in scopuri legale
  • sa respecte dreptul de copyright care se aplica tuturor informatiilor de pe site
  • sa nu violeze securitatea site-ului, in caz contrar putand fi actionat in justitie
  • sa nu faca raspunzatoare si sa nu actioneze in justitie SC BBC DEZMEMBRARI AUTO SRL pentru pretentiile ridicate de terti sau pentru orice pierdere provocata de ignorarea acestor conditii

Garantii:

  • SC BBC DEZMEMBRARI AUTO SRL nu raspunde de link-urile spre alte site-uri
  • SC BBC DEZMEMBRARI AUTO SRL nu garanteaza serviciile si informatiile furnizate de terti

Jurisdictie:

  • Prezentul contract si orice disputa legata de acesta sunt guvernate de legislatia existenta pe teritoriul Romaniei.
  • Prezentele conditii pot fi modificate oricand, fara informarea prealabila a utilizatorului, acestea fiind considerate ca acceptate de catre Utilizator dupa afisarea pe site.

 

Utilizarea site-ului

S.C. BBC DEZMEMBRARI AUTO S.R.L. (BBC Auto) își rezervă dreptul de a face modificări și actualizări ai termenilor și condițiilor, precum si ale ofertei, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor. De asemenea, S.C. BBC DEZMEMBRARI AUTO S.R.L. (BBC Auto) își rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsă de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil. Implicit BBC DEZMEMBRARI AUTO S.R.L. nu își asumă răspunderea pentru eventualele erori de preț sau disponibilitate stoc. Aceste erori nu obligă BBC DEZMEMBRARI AUTO S.R.L. (BBC Auto) la nicio acțiune. Prețurile și disponibilitatea produselor comercializate de către BBC DEZMEMBRARI AUTO pot suferi modificări ulterioare, acest lucru fiind influențat de factori externi precum politica de prețuri a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor de pe stocul acestora. Confirmarea comenzii ( disponibilitate stoc și preț) este finalizată doar după procesarea acesteia de către reprezentanții vânzări. Continuarea utilizării site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate. Tot conținutul site-ului www.bbcauto.ro este proprietatea S.C. BBC DEZMEMBRARI AUTO S.R.L. si este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul scris al S.C. BBC DEZMEMBRARI AUTO S.R.L. a oricaror elemente regăsite în site, chiar dacă aceste elemente poartă marcaje de protectie, atrage dupa sine consecințele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice încălcare privind legea pentru protecția drepturilor de autor, ne puteți contacta la [email protected]

BBC Auto este marcă înregistrată a BBC DEZMEMBRARI AUTO SRL

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor prezentate pe site-ul www.bbcauto.ro implica acceptarea termenilor si condițiilor mai jos.

 

Prețurile și informațiile despre produse.

Prețurile afisate nu includ costurile de livrare.

Prețurile tipărite pe factura fiscală emisă cumpărătorului vor fi identice cu cele specificate în mesajul de acceptare a comenzii de către vânzător.

Conținutul site-ului (textele, denumirile și descrierile produselor, caracteristicile tehnice, imaginile, simbolurile) este alcătuit în colaborare cu reprezentanții producătorilor/furnizorilor produselor listate și pot fi incomplete din motive legate de spațiu și/sau structura informației. Din acest motiv, vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site.

Imaginile produselor sunt prezentate în cadrul firmei SC BBC DEZMEMBRARI AUTO SRL cu titlu de exemplu și pot fi diferite față de produsele livrate (prin culoare, accesorii, aspect, etc.).

Site-ul www.bbcauto.ro este actualizat la termen de 5-10 zile
VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU DISPONIBILITATEA PIESELOR

BBC DEZMEMBRARI AUTO SRL nu garantează și nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea informațiilor și serviciilor de pe acest site.

Prețurile, ofertele, situația stocului, specificațiile și imaginile pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

 

Modalități de expediție și livrare

Livrarea pieselor auto comercializate de către BBC DEZMEMBRARI AUTO SRL, pe teritoriul Romaniei se face prin serviciul de curierat rapid, în max 24-48 h, de la momentul finalizării comenzii. Toate comenzile lansate și finalizate până la ora 17.00 vor fi procesate în ziua respectivă. Comenzile lansate dupa ora 17:00 vor fi procesate a doua zi.

Produsele comandate pe www.bbcauto.ro se pot ridica personal de la sediul firmei sau livra printr-o firma de curierat în toată țara. Produsele se livreaza ambalate corespunzator, în cutii de carton, si folie anti umezeala.